Nederland
Valuta:

Verzenden & retouren

Wij zijn altijd toegewijd aan de verbetering van haar dienstverlening en de klant shopping ervaring. We hebben verschillende zendingen en een van hen kan ervoor zorgen dat de scheepvaart veiligheid en gemak.

Verzendtijd

Meestal alle bestellingen worden de volgende werkdag verzonden. Weekend bestellingen worden verzonden op de volgende maandagochtend. Als algemene regel, de verwerking van tijd plus verzendkosten tijd is gelijk aan de totale levertijd. Meestal is de items zal aankomst in 7-10 dagen. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u het pakket in ontvangst in de tijd te doen.

Tracking

De verzendkosten van uw pakket is online traceerbaar. Na uw bestelling wordt verscheept, zal een bevestigings e-mail met de online tracking-nummer en een link naar u worden verzonden. Het tracking-nummer is geldig voor uw cheque binnen 48 uur nadat u de e-mail ontvangt.

Wij oprecht raden u aan ons toe te voegen aan uw e-mail lijst, zodat u een bevestiging van uw bestelling bij ons kunt krijgen. En vergeet niet naar de map SPAM / JUNK controleren als je geen antwoord ontvangt in 3 dagen.

Opbrengst

Als u wilt uw items terug te keren, meldt het ons in de eerste vermelding van de reden en het ordernummer voor de terugkeer binnen 7 dagen na ontvangst. Uw feedback is zeer belangrijk voor ons. Alle items moeten worden teruggestuurd, compleet met de originele verpakking. Alle pakketten moeten via een traceerbare methode worden gestuurd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de pakketten verloren tijdens het transport. Let op dat de oorspronkelijke verzendkosten worden niet terugbetaald. Dus gelieve ons te contacteren met al uw vragen en opmerkingen voor het plaatsen van uw bestelling.

Uitwisselingen

Items moet binnen 7 dagen na levering worden geretourneerd en de klant is verantwoordelijk voor alle verzendkosten veroorzaakt door de hele uitwisseling. Alle items kunnen alleen ruilen voor dezelfde prijs vervangen, dan kunt u er rekening mee dat we de vervanging pas na uw rendement zijn ontvangen zal uitgeven.

Annuleren Uw bestelling

Als u een bestelling heeft geplaatst en de wil om het later te annuleren, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. Maar als uw bestelling is verzonden, zullen we geen manier om het te annuleren.